Altaner for lykke og samvær

Posted by Morten Holm on januar 23, 2014
Altaner
En altan spreder hygge (foto minaltan.dk)

En altan spreder hygge (foto minaltan.dk)

Du bor i lejlighed, men savner følelsen af at kunne gå ud i haven og plukke et æble en varm sommerdag. Du savner at kunne sidde i en behagelig lænestol og fornemme, hvordan solens stråler skærer ind i den rolige og perfekte går en sløv sommereftermiddag. Du har længe gerne ville holde en fest for at fejre sommerferien, men mangler lige den ekstra plads for at gøre aftenen perfekt. Altaner er løsningen på mange pladsproblemer. Altaner giver dig muligheden for at være udenfor, selvom du i virkeligheden stadig er indenfor din egen privatsfære i dit eget hjem. Med altaner vil du opleve, at din lejlighed føles større, lysere og hyggeligere. Altaner giver din familie mere plads til samvær, tilstedeværen og ro. Væk er de dovne dage i sofaen, hvor solens stråler lokker en udenfor, mens gårdens kolde, skyggeklima afskrækker. Altaner giver dig muligheden for at komme højere op til solen, varmen og udsigten.

Altanens utallige muligheder

Som en have, men bare inde i byen, hvor du gerne ville høre til og bo. Byens pulserende hjerte lokker, og du kan nemt købe ind til en rigtig altanfest. Med altaner kan du også holde børnefødselsdage og fætterkusine-fester. Med altaner kan dine børn få noget frisk luft, og hvis du har plads nok, kan de tage deres legetøj med ud. Med altaner er du ude i det fri, men helt for dig selv.

Hyggelige, stille aftener på altaner

Du kan også pynte dine altaner med planter, grønt. Du kan installere små hyggelige lys og stearinlys om aftenen, der virkelig vil give dig det rum du har savnet. Om sommeren kan du få dit eget lille toscana på altanen, og du vil helt sikkert hænge ud på altanerne fra tidlig morgen til sen nat, hvis du får lov. Altaner giver dig alt det du savner og mere til. Invester i altaner, og hele familien vil fryde sig over det ekstra værelse, og den frihed lejligheden nu emmer af.

Se på altaner her: www.minaltan.dk

Læs mere om altaner:

Altaner giver flere kvadratmeter livsglæde

Altaner af stål giver glæde i mange år

Sommer – se mulighed i altaner

Tags: , , ,

2 Comments to Altaner for lykke og samvær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *