Altaner giver flere kvadratmeter livsglæde

Posted by Morten Holm on april 23, 2013
Altaner, Bolig
Få mere plads, få mere liv (foto minaltan.dk)

Få mere plads, få mere liv (foto minaltan.dk)

Med nye altaner udvider du din bolig og får et nyt opholdsrum under åben himmel. Det er fantastisk på dage, hvor vejret tvinger dig ud – alle udendørs dage i Danmark skal udnyttes, og med en eventuelt varmelampe kan du forlænge de eftertragtede måneder og få mere ud af året.

Indret din altan ordentligt og få mest muligt ud af købet. Der findes et hav af møbelarrangementer, der passer perfekt til din altan og dens størrelse. Sørg for at altanen kan rumme siddepladser og et mindre bord, så du har mulighed for at sidde og nyde solens varme med en kop kaffe eller god portion mad. Altanen er desuden et glimrende sted for dine grillaftener. Her kan I sidde under åben himmel i læ for vind og vejr med en dejlig udsigt til dine omgivelser.

Overvej blandt andet om du vil have overdække, så altanen også kan udnyttes i tilfælde af let nedbør. Det har vi trods alt en del af i Danmark.

Få rådgivning af fagfolk, inden du vælger altan

Der er flere ting at tage højde for, når du skal vælge en ny altan. Flere ting kan du selv gøre dig klart og undersøge, men en grundig vejledning og rådgivning er vigtig, hvis du skal gøre et godt køb.

Gør dig klart, hvordan du ønsker at bruge altanen. Skal den bruges til grill og middage eller bare morgenkaffe og en god båd? Hvor mange mennesker skal den kunne opholde sig på altanen?

Fagfolk kan rådgive dig om de fysiske udfordringer eller begrænsninger, der kan være i forbindelse med opførslen. Størrelsen og bæreevnen er nemlig betinget af dit hus og beliggenheden.

Se på altaner her: https://www.minaltan.dk

Tags: , , ,

2 Comments to Altaner giver flere kvadratmeter livsglæde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *