Mangler du overblik over papirbunkerne, så køb et arkivskab

Posted by Morten Holm on juni 30, 2015
Kontor
Arkivskabe til lidt af hvert (foto: kontorting.dk)

Arkivskabe til lidt af hvert (foto: kontorting.dk)

Når der er gang i ordrebøgerne, brevene fra faktureringen, produktkatalogerne, de nyeste kontraker og den seneste salgsrapport, så kan der hurtigt komme uorden på skrivebordet på arbejdspladsen. Og det dur sjældent, at forskellige rapporter og statistiker bliver blandet sammen. Det kan få alvorlige konsekvenser for det arbejde, som man sidder med, men også for leverandørne, kunderne og effektiviteten i virksomheden.

Man kan også forstille sig en situation, hvor dagens første kop kaffe kommer i karambolage med en bunke vigtige papirer, som skal sendes ind til chefen til den sidste godkendelse. Det kunne godt udvikle sig problematisk.

Mange fordele ved et arkivskab

Derfor er der flere fordele ved at erhverve sig et eller flere arkivskabe, så man nemt og hurtigt kan arkivere de papirer, som man er færdige med at bruge og samtidig sikre, at man har organiseret papirerne og filerne rigtigt.

Et arkivskab fås i mange forskellige udgaver og størrelser. De fleste er lavet i stål eller andet metal, og er lakeret i forskellige farver. De er normalt højere, end de er brede. Samtidig er der forskellige muligheder for inddelinger i skabet. Nogle skabe har skuffer.

Normalt vil der være tre eller fire skuffer i et skab, som så kan trækkes ud ad mod brugeren. I skuffen er det i mange arkivskabe mulighed for at hænge arkiveringsmapper. Disse er mapper af plastik eller pap, som er åbene på alle sider på nær den ene brede side, som kommer til at hænge ned ad. Det kan den, da skuffen har to lister oppe i hver af de øverste hjørner. I selve arkivmappen er der så en krog i det øverste og nederste åbne hjørne, som så kan hænges på listen i skuffen.

Derved kan man hurtigt bladre igennem den åbne skuffe og åbne de forskellige mapper og tage indhold ud, uden at skulle løfte hele mappen ud, hvis det ikke er nødvendigt.

 

Find et funktionelt arkivskab her

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *