Om Holm Lung & Lund

Velkommen til min blog. Her kan du rolig sidde og slappe af med en dejlig varm kop kaffe, the eller hvad du ellers måtte være til, alt imens du bliver en smule klogere, inspireret eller underholdt. Jeg skriver om boligindretning. Ude som inde. Jeg skriver om de ting, jeg selv falder over – og tumler med i min hverdag. Derfor er der her på sitet plads til selvoplevede udfordringer, idéer, løsninger eller bare en simpel undren.

I øjeblikket fylder julen en hel masse. I verden, i virkeligheden rundt om os – lige meget vi går og står – og derfor også her hos mig på bloggen. Jeg er tosset med julen og har glædet mig som et barn i flere måneder til netop denne årstid. Når folk begræder sommerens massive regnskyl og manglende kulør på maveskindet har jeg nikket lydigt og sammenstemmende, men indvendigt har jeg bare set fremad. Mod min yndlingshøjtid. mod jul, vinter, mørke og allerhelst sne. Vinteren er nemlig den tid på året, hvor jeg finder allermest glæde af at hygge, pynte op og gøre klar. Og det kan lade sig gøre at pynte smagfuldt op. Ude som inde. Allerede nu findes masser af inspiration til en smuk og kreativ juletid. I stuen, på altanen og i legehuset..
Det er nemlig ikke kun indenfor man glædes af lys der blinker, bimler og bamler. Eller man frydes af synet af lysene flagrende i mørket – og fuglene der flokkes om den spiselige del af de fine sager i naturen.

… For nu er det nemlig endelig, langt om længe jul igen. Her på bloggen har jeg selvsagt glædet mig i flere måneder til at få lov til at jule og dele ud af alle de fantastiske, kreative juleideer, smukke julehjem og julehaver og alt, hvad der ifølge os hører julen til. Så følg med på bloggen. Den opdateres løbende – også når julen fortager sig. Heldigvis vare den helt til påske..

Hos mig finder du, året rundt, lidt af hvert der handler om dit dyrebare slot, nemlig dit hjem. Det er ikke bare indretningen indedøre – men i særlig grad samspillet mellem indretningen ude som inde, interiør, stil og designmæssigt.

Læs selv om du synes lykkes. Hvis ikke, så kast dig over tasteturet og giv din mening til kende. Glæder mig til at læse den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *