Opslagstavler åbner op for et personligt og professionelt rum

Posted by Morten Holm on april 30, 2015
Kontor

Opslagstavler (foto: kontorting.dk)Kommunikation er essentiel. Hvor ville vi være nu, hvis vi aldrig var blevet i stand til at forfine vores verbale kommunikation med hinanden. Nej, der er virkelig stor værdi i at kunne meddele sig. Det er netop i meddelelsens handling, at man forstår sig selv, at man ser sig selv i forhold til noget andet.

Kommunikationens betydning

Det er derfor en rigtig god ide at slå kommunikationen op på arbejdspladsen, at gør plads til en anderledes måde at kommunikere på. Eller i hvert fald bare gøre det muligt for en selv og ens medarbejdere at kunne kommunikere på flere forskellige medier. Det er ikke altid, at de elektroniske medier er så gavnlige. For eksempel er det nemmere at visualisere på kryds og på tværs, hvis man benytter sig af tavler. Tavler har den fordel, at de findes. De findes, og man kan røre og gøre ved. Det har stor betydning, hvis man gerne vil udvide sin kommunikationsformer. Det er nemlig ved at gøre noget ud af det hele, at kommunikationen først fremstår flydende og naturlig. Det er vigtigt.

Gør det hele lidt mere personligt

Opslagstavler især er der mange fordele ved at have hængende. Det er nemlig opslagstavler, der skaber rum og mulighed for at kunne dele flyers og andre lignende informationer ud. Der bliver simpelthen skabt et rum, og det er netop dette rum, som det kan være en god ide at gøre noget ud af. Her er der plads til alt imellem himmel og jord. Det behøver ikke altid at være arbejdsrelateret, det kan for så vidt stadig være hobby eller fritidsinteresseret. Det er simpelthen en måde at mødes på. Det er en måde at give sig selv til kende på. Og man fristes derfor til at sige, at opslagstavler gør kontorer og fællesskaber personlige.

 

Læs meget mere om opslagstavler hos Kontorting

Tags:

1 Comment to Opslagstavler åbner op for et personligt og professionelt rum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *