Små rum elsker altaner

Posted by Morten Holm on december 15, 2011
Altaner, Bolig, Indretning

Enten er det hele lidt for stort, ellers er det lidt for småt. Der er næsten altid noget vi ville ønske var anderledes i boligen, og særligt hvis der er tale om rum som er aflange, store, skæve eller meget små. Disse rum er svære at indrette, men er man lidt kreativ, kan man ofte få nogle rigtig gode løsninger fra hånden.

Små og skæve rum elsker altaner

Har man et lille og/eller skævt rum i boligen er det næsten altid den største udfordring i forhold til indretning. Oftest drejer det sig om lejligheder, så her er den bedste løsning simpelthen at udvide rummet med en lækker altan. Det giver mere plads og mere lys og skaber et dejligt udested hvor man kan nyde morgenmaden om sommeren.

De fleste tror det er svært at få en altan, for det kræver godkendelser og det er dyrt. Det har dog ændret sig meget, og der er kommet firmaer som specialiserer sig i altaner til yderst rimelige priser. De tager sig af det meste af godkendelsesprocessen, hvilket gør det både hurtigere og nemmere, og de kan rådgive dig om altaner, balkoner og selvfølgelig sætte den op og sikkerhedsgodkende den.

Store rum elsker rumdelere

Det er mindre reol lignende møbler, hvis formål er at dele et større rum op i to. Det fungerer perfekt, og handler bare om at finde den rette i den rette størrelse.

Der findes flere forskellige rumdelere. Der findes dem hvis funktionalitet er at lave to rum. Disse rumdelere er høje, brede og oftest massive. Rumdelerne har bagbeklædning på, som gør at det fungerer som en væg. Denne bagklædning kan dog fjernes, således det blot fungerer som en reol, og der kommer i den sammenhæng mere luft blandt de to nye rum.

Derudover kan du få rumdelere, som fungerer som mindre reoler, der på en mere diskret måde deler rummene op. Disse reoler har ikke bagbeklædning og virker derfor mere luftigt. Rumdelerne giver endvidere mulighed for at gemme de kedelige ting, uden de bliver væk. Samtidig er der stor mulighed for sætte fokus på de ting, som gerne må få opmærksomhed.

Se f.eks. det store udvalg af stål altaner her!

Tags: , , ,

1 Comment to Små rum elsker altaner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *