Vinreoler holder styr på en af livets lækreste fornøjelser

Posted by Morten Holm on maj 15, 2014
Indretning
Start din vinsamling med en flot reol (foto traevarer.dk)

Start din vinsamling med en flot reol (foto traevarer.dk)

Hvis du er en af de rigtig mange voksne mennesker, der holder af et godt glas vin, så er det en rigtig god ide, at du investerer i en vinreol. På den måde kan du holde styr på de lækre drikke på en overskuelig måde, uden at de fylder mere, end de bør.

Det smarte ved en vinreol er, at du kan stable flasker, der ellers ikke er til at stable. På den måde kan du lettere få plads til alle de lækre flasker, du gerne vil have stående til, når du får lyst til et lækkert hvidt eller rødt glas.

Der findes flere modeller, når det kommer til vinreoler. Nogle reoler er små og passer til at stå ovenpå køkkenskabene. Dette er en smart måde at have vinen tæt på og tilgængelig, uden at den fylder for meget.

En helhedsløsning

Du kan få forskellige avancementer indenfor vinreoler. Hvor nogle er som beskrevet ovenfor som simple løsninger, kan du også få vinreoler, der i højere grad bliver bygget ind som en del af dit hjem.

Du kan eksempelvis få en vinreol, der bliver bygger som en forlængelse af dit køkkenskab eller eventuelt som en søjle i dit køkken, hvis du har et større et af slagsen.

De fleste kender formentlig også den simple vinholder, der er er lavet i metal og har plads til fem/seks flasker vin på række. Man sætter dem blot i det tilpassede hul, og så hænger de på væggen og stråler med deres flotte emballager.

En vinreol skal naturligvis efterleve dine ønsker og behov, derfor er der rigtig mange forskellige modeller. Også en, der passer netop til den løsning, du gerne vil gøre brug af.

En vinreol er praktisk og skaber et ekstra udtryk i hjemmet med de flotte vinflasker, du kan have stående fremme i en vinreol.

Se et stort udvalg af vinreoler her

 

Læs mere om vinreoler:

En vinreol kan blive en smuk del af boligens indretning

Tags: , , , ,

1 Comment to Vinreoler holder styr på en af livets lækreste fornøjelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *